Trappevask

Nemt, bekvemt og ligetil


Trapper og opgange er vigtige rum i en bygning, mange mennesker færdes her og de er det første gæster møder når de træder indenfor. Vi tilbyder fleksibel og pålidelig trapperengøring og pleje der forbedrer trivsel og indeklima. Vi anvender rengøringsmidler med allergivenlig parfumering som gør, at alle sanseindtryk tilgodeses. I bestemmer selv hvor ofte, hvornår og hvor grundigt I ønsker trappevask. Vi har en stor erfaring og kommer gerne forbi med kyndig vejledning. Andre ydelser såsom vinduespolering og højderengøring kan selvfølgelig også indgå.

Vi medbringer selv alle de nødvendige redskaber og rengøringsmidler ved hvert besøg. I skal ikke tænke på trappevask - det gør vi. Vores dygtige og engagerede medarbejdere er ansat på dansk overenskomst. Vi har en faglighed og en kultur, der sikrer at vores service er i orden HVER gang.

Få et gratis tilbud
Se hvad det koster at lade Top-Rengøring klare din rengøring. Udfyld formularen, så kontakter vi dig og udarbejder et godt tilbud. Bemærk venligst at vi ikke gør rent i private hjem.
Hvad bruges data til?
Vi anvender dine kontaktoplysninger for at kontakte dig med et tilbud. Vi bruger ikke dine oplysninger til andet - og vi videregiver dem ikke til andre.