Solcellerengøring

Solpaneler er ikke selvrensende


Solpaneler er aldrig smudsfri eller selvrengørende. Uanset hvilke innovative belægninger producenten har anvendt, så gælder naturens love stadigvæk. Det betyder, at sand, støv, snavs, blade, insekter, fugleklatter, pollen, alger og lignende over tid vil akkumulere sig på panelernes overflade og reducere el-produktionen voldsomt. Faktisk vil blot 5 gram støv/kvm halvere effekten!

Regn kan ikke rense panelerne! Hvis regn kunne, ville det også være unødvendigt at pudse vinduer. Indgroet snavs bliver siddende, og regnvandet kommer med friske partikler der lægger sig på panelernes overflade og gror fast. Panelerne kan ikke tåle de stærke kemikalier i almindelige rengøringsmidler, de skader mere end de gavner. Hertil skal lægges, at man risikerer at beskadige panelerne hvis man utilsigtet presser for hårdt på overfladen eller ridser overfladen ved aftørring med klude og svampe. Alt sammen beskadiger panelerne og nedsætter effektiviteten.

TOP-RENGØRING har løsningen

Vi har specialudstyr til at gøre solpaneler rene. Med særlige aquaanlæg, der laver afkalket vand, lange slanger og rørstykker, kan vi rengøre fra jorden. Det betyder, at vi skånsomt, nemt og effektivt rengører dine paneler, så du får det maksimale udbytte af dine solceller - året rundt!

Få et gratis tilbud
Se hvad det koster at lade Top-Rengøring klare din rengøring. Udfyld formularen, så kontakter vi dig og udarbejder et godt tilbud. Bemærk venligst at vi ikke gør rent i private hjem.
Hvad bruges data til?
Vi anvender dine kontaktoplysninger for at kontakte dig med et tilbud. Vi bruger ikke dine oplysninger til andet - og vi videregiver dem ikke til andre.