Polish & gulvpleje

Dine gulve fortjener den bedste pleje


Dine gulve udsættes dagligt for slid. En hensigtsmæssig pleje er derfor helt afgørende for at de forbliver pæne. I Top-Rengøring har vi mange års erfaring med gulvbehandling inden for alle belægningstyper og behandlingsformer. Tæpperens, opskuring, polishbehandling, oliering, ludbehandling - Top-Rengøring er garant for dit gulvs holdbarhed. En korrekt behandling forlænger levetiden på dine gulve og sikrer at de fremstår optimalt. Det bidrager positivt til arbejdsmiljøet i det daglige og medvirker til at skabe det rette indtryk, når kunder gæster virksomheden.

Gulvbehandling af alle gulve

Hvis dine lokaler skal fremstå indbydende og rene, har gulvene en stor visuel betydning. Med den rette behandling vil dine gulve stå skinnende, velplejet og give besøgende og kunder et godt indtryk. Et velholdt gulv letter desuden den daglige rengøring betydeligt. Top-Rengøring tilbyder behandling af bl.a.

  • Klinkegulve
  • Trægulve
  • Linoleumsgulve
  • Tæpper
  • Linoleum/klinkegulve

Til en beskyttende overflade og en skinnende finish anbefaler vi polish. Trænger dine gulve til at blive vasket i bund samt få en mætning af overfladen, kan vi anbefale en opskuring og efterfølgende vask med plejesæbe.

Tæpper

Få dine tæpper renset i bund for støvmider og andre urenheder. Vi anbefaler tæpperens med afsluttende imprægnering.

Trægulve

Trænger du til et nyt gulv? Kan gulvet slibes ned og grundolieres eller lakeres igen. Skal overfladen derimod kun vedligeholdes? Kan vi tilbyde en lakplejebehandling eller en plejeoliering med efterfølgende polering.

Polishbehandling

Vi kan tilbyde færdig polishbehandling med forudgående afrensning og polish.

Få et gratis tilbud
Se hvad det koster at lade Top-Rengøring klare din rengøring. Udfyld formularen, så kontakter vi dig og udarbejder et godt tilbud. Bemærk venligst at vi ikke gør rent i private hjem.
Hvad bruges data til?
Vi anvender dine kontaktoplysninger for at kontakte dig med et tilbud. Vi bruger ikke dine oplysninger til andet - og vi videregiver dem ikke til andre.