Miljøpolitik

Erhvervsrengøring

Med over 20 års erfaring har vi et solidt fagligt grundlag og det gør os i stand til at sammensætte den optimale løsning for netop din virksomhed.

Vinduespolering

I skal ikke bekymre jer om jeres vinduer... det gør vi! Med en løbende serviceaftale fra Top-Rengøring slipper I for at administrere vinduespoleringen.

Algebehandling af tag og fliser

Beskyt dit tag, forlæng dets levetid. Algebehandling udføres direkte fra jorden, og sprøjtes op på taget op til
16 meters højde.

Rens af solceller

Vi har specialudstyr til at gøre solpaneler rene. Med særlige aquaanlæg, der laver afkalket vand, lange slanger og rørstykker, kan vi rengøre fra jorden.

Miljø

Vi har central fokus på miljøet og når du anvender os som din rengørings leverandør, så skåner du både miljøet og dine medarbejdere. 

Erfaring

Top-Rengøring en stor virksomhed med mange års erfaring. Vi er godt rustet til alle typer opgaver - store som små.

Samfundssind

Vi sender uddannet personale ansat på dansk overenskomst mellem 3F og Danske Service.

Høj service

Vi er nærværende og lægger stor vægt på en god kundedialog. Vi foretager ofte kvalitetskontrol for at sikre at vi lever op til vores ansvar.

Ultra Cleaning

Vi oplever hos Top-Rengøring at der i samfundet stilles stigende krav til rengøringen. På den baggrund har vi udviklet servicekonceptet Ultra Cleaning - en rengøringsservice der ligger udover det sædvanlige. Med Ultra Cleaning udrydder vi urenheder som hverken den daglige rengøring eller hovedrengøringen kan eliminere.

Med damp som våben

I vores værktøjskasse finder vi bl.a. en ny generation af damprensere der sætter indgroet snavs en stol for døren. Maskinerne blæser 200 grader varm damp ud på den berørte overflade med et tryk på 6 bar. Når mundstykket køres hen af overfladen med det bagvedliggende damptryk, løsnes snavset fuldstændigt og kan herefter nemt tørres af. Udover at metoden er ekstremt effektiv, så er den også særdeles miljøvenlig. Der anvendes ingen kemikalier, hvilket betyder bedre indeklima og ingen allergiske reaktioner.

Biologiske belægninger bekæmpes

Den intensive behandling løsner ikke bare fedt og snavs. Den høje temperatur steriliserer og udrydder også levende belægninger som f.eks. bakterier, vira, svamp og mug. Resultatet er derfor ikke bare i det synlige - i form af den rene overflade, men også i det usynlige - i form af en suveræn hygiejne. Det kan mærkes i luftkvaliteten og duften på eksempelvis toiletter. Sunde rammer for brugerne fremmer trivsel, begrænser sygefravær og højner produktiviteten.

Få en dialog om mulighederne

Sig farvel til hårdføre mineralbelægninger og barrikaderede bakterier. Ring på 98 58 24 20 og aftal et gratis besøg af en af vores konsulenter. Sammen gennemgår vi Deres lokaler og skitserer relevante løsningsmuligheder for Deres konkrete opgave.


Warning: Use of undefined constant testimonials - assumed 'testimonials' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/top-rengoering.dk/public_html/templates/toprengring/index.php on line 62