Trappevask

Erhvervsrengøring

Med over 20 års erfaring har vi et solidt fagligt grundlag og det gør os i stand til at sammensætte den optimale løsning for netop din virksomhed.

Vinduespolering

I skal ikke bekymre jer om jeres vinduer... det gør vi! Med en løbende serviceaftale fra Top-Rengøring slipper I for at administrere vinduespoleringen.

Algebehandling af tag og fliser

Beskyt dit tag, forlæng dets levetid. Algebehandling udføres direkte fra jorden, og sprøjtes op på taget op til
16 meters højde.

Rens af solceller

Vi har specialudstyr til at gøre solpaneler rene. Med særlige aquaanlæg, der laver afkalket vand, lange slanger og rørstykker, kan vi rengøre fra jorden.

Miljø

Vi har central fokus på miljøet og når du anvender os som din rengørings leverandør, så skåner du både miljøet og dine medarbejdere. 

Erfaring

Top-Rengøring en stor virksomhed med mange års erfaring. Vi er godt rustet til alle typer opgaver - store som små.

Samfundssind

Vi sender uddannet personale ansat på dansk overenskomst mellem 3F og Danske Service.

Høj service

Vi er nærværende og lægger stor vægt på en god kundedialog. Vi foretager ofte kvalitetskontrol for at sikre at vi lever op til vores ansvar.

Nemt, bekvemt og ligetil

Trapper og opgange er vigtige rum i en bygning, mange mennesker færdes her og de er det første gæster møder når de træder indenfor. Vi tilbyder fleksibel og pålidelig trapperengøring og pleje der forbedrer trivsel og indeklima. Vi anvender rengøringsmidler med allergivenlig parfumering som gør, at alle sanseindtryk tilgodeses. I bestemmer selv hvor ofte, hvornår og hvor grundigt I ønsker trappevask. Vi har en stor erfaring og kommer gerne forbi med kyndig vejledning. Andre ydelser såsom vinduespolering og højderengøring kan selvfølgelig også indgå. 

Vi medbringer selv alle de nødvendige redskaber og rengøringsmidler ved hvert besøg. I skal ikke tænke på trappevask - det gør vi. Vores dygtige og engagerede medarbejdere er ansat på dansk overenskomst. Vi har en faglighed og en kultur, der sikrer at vores service er i orden HVER gang.


Warning: Use of undefined constant testimonials - assumed 'testimonials' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/top-rengoering.dk/public_html/templates/toprengring/index.php on line 62