Solcellerengøring

Erhvervsrengøring

Med over 20 års erfaring har vi et solidt fagligt grundlag og det gør os i stand til at sammensætte den optimale løsning for netop din virksomhed.

Vinduespolering

I skal ikke bekymre jer om jeres vinduer... det gør vi! Med en løbende serviceaftale fra Top-Rengøring slipper I for at administrere vinduespoleringen.

Algebehandling af tag og fliser

Beskyt dit tag, forlæng dets levetid. Algebehandling udføres direkte fra jorden, og sprøjtes op på taget op til
16 meters højde.

Rens af solceller

Vi har specialudstyr til at gøre solpaneler rene. Med særlige aquaanlæg, der laver afkalket vand, lange slanger og rørstykker, kan vi rengøre fra jorden.

Miljø

Vi har central fokus på miljøet og når du anvender os som din rengørings leverandør, så skåner du både miljøet og dine medarbejdere. 

Erfaring

Top-Rengøring en stor virksomhed med mange års erfaring. Vi er godt rustet til alle typer opgaver - store som små.

Samfundssind

Vi sender uddannet personale ansat på dansk overenskomst mellem 3F og Danske Service.

Høj service

Vi er nærværende og lægger stor vægt på en god kundedialog. Vi foretager ofte kvalitetskontrol for at sikre at vi lever op til vores ansvar.

Solpaneler er ikke selvrensende 

Solpaneler er aldrig smudsfri eller selvrengørende. Uanset hvilke innovative belægninger producenten har anvendt, så gælder naturens love stadigvæk. Det betyder, at sand, støv, snavs, blade, insekter, fugleklatter, pollen, alger og lignende over tid vil akkumulere sig på panelernes overflade og reducere el-produktionen voldsomt. Faktisk vil blot 5 gram støv/kvm halvere effekten!

Regn kan ikke rense panelerne! Hvis regn kunne, ville det også være unødvendigt at pudse vinduer. Indgroet snavs bliver siddende, og regnvandet kommer med friske partikler der lægger sig på panelernes overflade og gror fast. Panelerne kan ikke tåle de stærke kemikalier i almindelige rengøringsmidler, de skader mere end de gavner. Hertil skal lægges, at man risikerer at beskadige panelerne hvis man utilsigtet presser for hårdt på overfladen eller ridser overfladen ved aftørring med klude og svampe. Alt sammen beskadiger panelerne og nedsætter effektiviteten.

Top-rengøringen har løsningen! 

Vi har specialudstyr til at gøre solpaneler rene. Med særlige aquaanlæg, der laver afkalket vand, lange slanger og rørstykker, kan vi rengøre fra jorden. Det betyder, at vi skånsomt, nemt og effektivt rengører dine paneler, så du får det maksimale udbytte af dine solceller - året rundt!

 


Warning: Use of undefined constant testimonials - assumed 'testimonials' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/top-rengoering.dk/public_html/templates/toprengring/index.php on line 62