Polish og gulvpleje

Erhvervsrengøring

Med over 20 års erfaring har vi et solidt fagligt grundlag og det gør os i stand til at sammensætte den optimale løsning for netop din virksomhed.

Vinduespolering

I skal ikke bekymre jer om jeres vinduer... det gør vi! Med en løbende serviceaftale fra Top-Rengøring slipper I for at administrere vinduespoleringen.

Algebehandling af tag og fliser

Beskyt dit tag, forlæng dets levetid. Algebehandling udføres direkte fra jorden, og sprøjtes op på taget op til
16 meters højde.

Rens af solceller

Vi har specialudstyr til at gøre solpaneler rene. Med særlige aquaanlæg, der laver afkalket vand, lange slanger og rørstykker, kan vi rengøre fra jorden.

Miljø

Vi har central fokus på miljøet og når du anvender os som din rengørings leverandør, så skåner du både miljøet og dine medarbejdere. 

Erfaring

Top-Rengøring en stor virksomhed med mange års erfaring. Vi er godt rustet til alle typer opgaver - store som små.

Samfundssind

Vi sender uddannet personale ansat på dansk overenskomst mellem 3F og Danske Service.

Høj service

Vi er nærværende og lægger stor vægt på en god kundedialog. Vi foretager ofte kvalitetskontrol for at sikre at vi lever op til vores ansvar.

Dine gulve fortjener den bedste pleje

Dine gulve udsættes dagligt for slid. En hensigtsmæssig pleje er derfor helt afgørende for at de forbliver pæne. I Top-Rengøring har vi mange års erfaring med gulvbehandling inden for alle belægningstyper og behandlingsformer. Tæpperens, opskuring, polishbehandling, oliering, ludbehandling - Top-Rengøring er garant for dit gulvs holdbarhed. En korrekt behandling forlænger levetiden på dine gulve og sikrer at de fremstår optimalt. Det bidrager positivt til arbejdsmiljøet i det daglige og medvirker til at skabe det rette indtryk, når kunder gæster virksomheden.

Gulvbehandling af alle gulve 

Hvis dine lokaler skal fremstå indbydende og rene, har gulvene en stor visuel betydning. Med den rette behandling vil dine gulve stå skinnende, velplejet og give besøgende og kunder et godt indtryk. Et velholdt gulv letter desuden den daglige rengøring betydeligt. Top-Rengøring tilbyder behandling af bl.a. 

  • Klinkegulve
  • Trægulve
  • Linoleumsgulve
  • Tæpper

Linoleum/klinkegulve 

Til en beskyttende overflade og en skinnende finish anbefaler vi polish. Trænger dine gulve til at blive vasket i bund samt få en mætning af overfladen, kan vi anbefale en opskuring og efterfølgende vask med plejesæbe.

Tæpper

Få dine tæpper renset i bund for støvmider og andre urenheder. Vi anbefaler tæpperens med afsluttende imprægnering.

Trægulve

Trænger du til et nyt gulv? Kan gulvet slibes ned og grundolieres eller lakeres igen. Skal overfladen derimod kun vedligeholdes? Kan vi tilbyde en lakplejebehandling eller en plejeoliering med efterfølgende polering.

Polishbehandling 

Vi kan tilbyde færdig polishbehandling med forudgående afrensning og polish.


Warning: Use of undefined constant testimonials - assumed 'testimonials' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/top-rengoering.dk/public_html/templates/toprengring/index.php on line 62