Maskinudlejning

Erhvervsrengøring

Med over 20 års erfaring har vi et solidt fagligt grundlag og det gør os i stand til at sammensætte den optimale løsning for netop din virksomhed.

Vinduespolering

I skal ikke bekymre jer om jeres vinduer... det gør vi! Med en løbende serviceaftale fra Top-Rengøring slipper I for at administrere vinduespoleringen.

Algebehandling af tag og fliser

Beskyt dit tag, forlæng dets levetid. Algebehandling udføres direkte fra jorden, og sprøjtes op på taget op til
16 meters højde.

Rens af solceller

Vi har specialudstyr til at gøre solpaneler rene. Med særlige aquaanlæg, der laver afkalket vand, lange slanger og rørstykker, kan vi rengøre fra jorden.

Miljø

Vi har central fokus på miljøet og når du anvender os som din rengørings leverandør, så skåner du både miljøet og dine medarbejdere. 

Erfaring

Top-Rengøring en stor virksomhed med mange års erfaring. Vi er godt rustet til alle typer opgaver - store som små.

Samfundssind

Vi sender uddannet personale ansat på dansk overenskomst mellem 3F og Danske Service.

Høj service

Vi er nærværende og lægger stor vægt på en god kundedialog. Vi foretager ofte kvalitetskontrol for at sikre at vi lever op til vores ansvar.

Hvis du har brug for særligt rengøringsudstyr til en enkeltstående rengøringsopgave, så kan du med fordel leje udstyret hos Top-Rengøring i stedet for selv at anskaffe det. Skulle du have et behov ud over disse maskiner, er de selvfølgelig velkommen til at kontakte os. Så vi finder en løsning på netop dit behov. 

Dagslejepriserne er eksl. eventuelle rengøringsmidler. Der vil blive pålagt et gebyr på 6% på forsikring pr. dag. Derudover vil der være depositum for ikke faste kunder. 

Lejebetingelser

Kontaktinformation

MaskinePriser pr. dag fra
Gulvvaskemaskiner kr. 500,-
Tæpperenser kr. 250,-
Vandsuger kr. 200,-
Polérmaskine kr. 200,-
Skuremaskine kr. 200,-
Alm. støvsuger kr. 150,-
Affugter kr. 150,-