Foodrengøring

Erhvervsrengøring

Med over 20 års erfaring har vi et solidt fagligt grundlag og det gør os i stand til at sammensætte den optimale løsning for netop din virksomhed.

Vinduespolering

I skal ikke bekymre jer om jeres vinduer... det gør vi! Med en løbende serviceaftale fra Top-Rengøring slipper I for at administrere vinduespoleringen.

Algebehandling af tag og fliser

Beskyt dit tag, forlæng dets levetid. Algebehandling udføres direkte fra jorden, og sprøjtes op på taget op til
16 meters højde.

Rens af solceller

Vi har specialudstyr til at gøre solpaneler rene. Med særlige aquaanlæg, der laver afkalket vand, lange slanger og rørstykker, kan vi rengøre fra jorden.

Miljø

Vi har central fokus på miljøet og når du anvender os som din rengørings leverandør, så skåner du både miljøet og dine medarbejdere. 

Erfaring

Top-Rengøring en stor virksomhed med mange års erfaring. Vi er godt rustet til alle typer opgaver - store som små.

Samfundssind

Vi sender uddannet personale ansat på dansk overenskomst mellem 3F og Danske Service.

Høj service

Vi er nærværende og lægger stor vægt på en god kundedialog. Vi foretager ofte kvalitetskontrol for at sikre at vi lever op til vores ansvar.

Fuldstændigt rent - hver gang!

Inden for fødevareproduktion stilles skrappe krav til rengøringen og den skal derfor løses perfekt - hver gang. Kvaliteten af rengøringen kan betyde forskellen mellem driftstop og produktion. Derfor er det vigtigt for jeres virksomhed at I har en rengøringspartner I kan regne med og stole på.

cip

Top-Rengøring har de seneste år haft fornøjelsen af at rengøre for Hedegaard Foods i Hadsund. Virksomheden beskæftiger sig med ægproduktion og rengøringen af produktionsanlæggene er derfor et kritisk område. Derfor havde Hedegaard Foods også visse bekymringer omkring risikoen ved at foretage et leverandørskift på opgaven. Top-Rengøring har flere års erfaring i særligt krævende rengøring af produktionsanlæg til fødevarer. Vores medarbejdere er specialuddannede og anvender de bedste rengøringsmidler fra Diversey til f.eks. CIP-rengøring.

Hedegaard

Da Top-Rengøring bød på opgaven valgte Hedegaard Foods dog alligevel at tage imod tilbuddet og skifte. Selvom Top-Rengøring ikke tidligere havde rengjort den type anlæg som Hedegaard anvender, så kom Top-Rengøring alligevel godt fra start takket være et konstruktivt og godt samarbejde med Hedegaard.

"En stor del af produktionen i vores virksomhed er økologisk og vi lægger stor vægt på at sikre en høj og ensartet kvalitet samtidig med at vi minimerer miljø- og energibelastninger" siger Henrik Andersen og fortsætter "I den optik er Top-Rengøring jo et ideelt match for os, eftersom de deler vores commitment til miljøvenlig drift".

I dag er produktionschef Henrik Andersen ikke i tvivl. Skiftet er gået fantastisk og Top-Rengøring og Hedegaard Foods har et tæt og særdeles positivt samarbejde. Hedegaard bekymrer sig ikke længere om rengøringen af anlæggene for de ved at den er i trygge hænder hos Top-Rengøring.


Warning: Use of undefined constant testimonials - assumed 'testimonials' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/top-rengoering.dk/public_html/templates/toprengring/index.php on line 62