Daglig rengøring

Erhvervsrengøring

Med over 20 års erfaring har vi et solidt fagligt grundlag og det gør os i stand til at sammensætte den optimale løsning for netop din virksomhed.

Vinduespolering

I skal ikke bekymre jer om jeres vinduer... det gør vi! Med en løbende serviceaftale fra Top-Rengøring slipper I for at administrere vinduespoleringen.

Algebehandling af tag og fliser

Beskyt dit tag, forlæng dets levetid. Algebehandling udføres direkte fra jorden, og sprøjtes op på taget op til
16 meters højde.

Rens af solceller

Vi har specialudstyr til at gøre solpaneler rene. Med særlige aquaanlæg, der laver afkalket vand, lange slanger og rørstykker, kan vi rengøre fra jorden.

Miljø

Vi har central fokus på miljøet og når du anvender os som din rengørings leverandør, så skåner du både miljøet og dine medarbejdere. 

Erfaring

Top-Rengøring en stor virksomhed med mange års erfaring. Vi er godt rustet til alle typer opgaver - store som små.

Samfundssind

Vi sender uddannet personale ansat på dansk overenskomst mellem 3F og Danske Service.

Høj service

Vi er nærværende og lægger stor vægt på en god kundedialog. Vi foretager ofte kvalitetskontrol for at sikre at vi lever op til vores ansvar.

Den almindelige daglige rengøring er kernekompetencen i vores virksomhed og vi er ikke i tvivl når vi siger at vores navn signalerer vores kvalitetsniveau. Vi fejer ikke noget ind under gulvtæppet - vi fejer det op!

Med over 20 års erfaring har vi et solidt fagligt grundlag og det gør os i stand til at sammensætte den optimale løsning for netop din virksomhed.

Rengøring til tiden

Hos Top-Rengøring har du, i det omfang du ønsker det, indflydelse på planlægningen af din rengøring. Det betyder at du selv kan vælge hvornår den skal udføres, med hvilket interval og med hvilken grundighed. Vi sælger ikke standardløsninger, for du er ikke en standardkunde.

En dygtig stab

Vores mest værdifulde aktiver er vores medarbejdere. I Top-Rengøring arbejder vi derfor aktivt for at fastholde, motivere og videreuddanne vores personale så vi skaber de bedste forudsætninger for vores høje serviceniveau. Flad ledelsesstil og en høj grad af medindflydelse giver glade, motiverede og effektive medarbejdere der giver en god stemning på arbejdsstedet og en god dialog med ledelsen.

Rene linjer - naturligvis!

Rengøringsbranchen er en væsentlig spiller i forhold til det globale miljø. Den har historisk set haft et relativt stort forbrug af rengøringsmidler og kemikalier og spiller derfor en væsentlig rolle i den miljøbelastning som rengøring har på vores fælles natur. Derfor mener vi i Top-Rengøring også, at det er vigtigt at vi som virksomhed lever op til et fælles ansvar. Vi er miljøcertificerede af Det Norske Veritas og anvender stort set kun svanemærkede produkter. Det betyder, at vores rengøring ikke blot er omhyggelig - den er også nænsom i forhold til miljøet. Det tror vi på skaber et sundt indeklima og et godt omdømme som igen er med til at fremme trivsel og arbejdsglæde.


Warning: Use of undefined constant testimonials - assumed 'testimonials' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/top-rengoering.dk/public_html/templates/toprengring/index.php on line 62