Profil

Erhvervsrengøring

Med over 20 års erfaring har vi et solidt fagligt grundlag og det gør os i stand til at sammensætte den optimale løsning for netop din virksomhed.

Vinduespolering

I skal ikke bekymre jer om jeres vinduer... det gør vi! Med en løbende serviceaftale fra Top-Rengøring slipper I for at administrere vinduespoleringen.

Algebehandling af tag og fliser

Beskyt dit tag, forlæng dets levetid. Algebehandling udføres direkte fra jorden, og sprøjtes op på taget op til
16 meters højde.

Rens af solceller

Vi har specialudstyr til at gøre solpaneler rene. Med særlige aquaanlæg, der laver afkalket vand, lange slanger og rørstykker, kan vi rengøre fra jorden.

Miljø

Vi har central fokus på miljøet og når du anvender os som din rengørings leverandør, så skåner du både miljøet og dine medarbejdere. 

Erfaring

Top-Rengøring en stor virksomhed med mange års erfaring. Vi er godt rustet til alle typer opgaver - store som små.

Samfundssind

Vi sender uddannet personale ansat på dansk overenskomst mellem 3F og Danske Service.

Høj service

Vi er nærværende og lægger stor vægt på en god kundedialog. Vi foretager ofte kvalitetskontrol for at sikre at vi lever op til vores ansvar.

Direktør Flemming Diget Jensen, stammer oprindeligt fra Skagen. Uddannet indenfor dagligvare branchen. Blev derefter sælger af rengøringsprodukter for firmaet Olf Stadsing, Aalborg.

1990

Året hvor Flemming D. Jensen etablerede firmaet Top-Rengøring i Hadsund, fra sin privatadresse, Kundegrundlaget var især supermarkeder og produktionsvirksomheder.

2001

I januar 2001 overtog han rengøringen på nogle af Hadsunds kommunale institutioner, fire folkeskoler med tilhørende SFO`er børnehaver og biblioteker. Samme år overtog Top-Rengøring rengøringsfirmaet Service 45/65, Hadsund.

2002

Et nyt kapitel i virksomhedens historie. Opførelse af nybygning på ca. 500 m2, med dejlige kontorer, køkken kantine og godt med lagerplads. Endvidere blev Top-Rengøring kvalitets-og miljøcertificeret efter ISO 9001:2000 og ISO 14001:1996 standarderne.

2004

Top-Rengøring overtog i januar 2004 rengøring på Vojens og nogle af Hadstens kommunale institutioner og beskæftiger godt 140 medarbejdere. Kundegrundlaget er fordelt på 5 amter og omfatter:

  • Industrirengøring
  • Varehuse
  • Supermarkeder
  • Skoler
  • Institutioner
  • Kontorer
  • Vinduepolering
  • Salg af rengøringsartikler

2009

Top-Rengøring bliver kåret som årets gazellevirksomhed af Børsen.

I de seneste år har Top-Rengøring vundet flere og flere licitationer fra kommuner i hele landet, b.la. Skive, Rebild og Syddjurs kommune.

Samt udvalgt som leverandør til SKI (statens-og kommunernes indkøbsservice).

2011-2012

Top-Rengøring udvider med dejlig tilbygning på hovedadressen.

2012

Opstart af ny afdeling, Top-Rengøring Skadeservice.

2013

I 2013 laver Top-Rengøring ny strategi som indebærer, at man vil satse mere på erhvervskunder, og ikke kommunale udbud.

Der indgås sponsoraftaler med Randers FC, Skive FH og Aab. Dette medfører en ny markedsføring samt en del arbejde i netværksgrupper.

Ligeledes bliver Top-Rengøring virksomhedscertificeret i rengøringsstandarden INSTA800.


Warning: Use of undefined constant testimonials - assumed 'testimonials' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/top-rengoering.dk/public_html/templates/toprengring/index.php on line 62