Personalepolitik

Erhvervsrengøring

Med over 20 års erfaring har vi et solidt fagligt grundlag og det gør os i stand til at sammensætte den optimale løsning for netop din virksomhed.

Vinduespolering

I skal ikke bekymre jer om jeres vinduer... det gør vi! Med en løbende serviceaftale fra Top-Rengøring slipper I for at administrere vinduespoleringen.

Algebehandling af tag og fliser

Beskyt dit tag, forlæng dets levetid. Algebehandling udføres direkte fra jorden, og sprøjtes op på taget op til
16 meters højde.

Rens af solceller

Vi har specialudstyr til at gøre solpaneler rene. Med særlige aquaanlæg, der laver afkalket vand, lange slanger og rørstykker, kan vi rengøre fra jorden.

Miljø

Vi har central fokus på miljøet og når du anvender os som din rengørings leverandør, så skåner du både miljøet og dine medarbejdere. 

Erfaring

Top-Rengøring en stor virksomhed med mange års erfaring. Vi er godt rustet til alle typer opgaver - store som små.

Samfundssind

Vi sender uddannet personale ansat på dansk overenskomst mellem 3F og Danske Service.

Høj service

Vi er nærværende og lægger stor vægt på en god kundedialog. Vi foretager ofte kvalitetskontrol for at sikre at vi lever op til vores ansvar.

Det vigtigste aktiv Top-Rengøring har er tilfredse kunder. Det kan kun bevares ved at have motiverede og veluddannede medarbejdere. Vi søger derfor at ansætte, uddanne og fastholde en medarbejderstab der er blandt de bedste i branchen, hvad angår kvalifikationer og flair for service.

Ren samvittighed

Rengøringsbranchen har de seneste år oplevet en tilstrømning af underbetalt udenlandsk arbejdskraft der kommer til Danmark og arbejder under forhold som ingen danskere ville byde sine med­borgere. Den udvikling ønsker Top-Rengøring ikke at være en del af. Selvom vi beskæftiger medarbejdere af mange nationaliteter, så taler de alle dansk og er ansat på dansk overenskomst med 3F. Når du indgår en serviceaftale med Top-Rengøring kan du derfor roligt se dig selv i spejlet, også efter vi har pudset det.

Medbestemmelse fremmer motivationen

Beslutninger der vedrører den enkeltes arbejdssituation træffes så vidt muligt i samråd med den enkelte medarbejder - det fremmer både forståelsen for beslutningen og medarbejderens engagement i organisationen.

Vi afholder jævnligt interne kurser/møder for at give medarbejderne indsigt i ledelsens dispositioner, for at dygtiggøre os og for at støtte korpsånden.

Som supplement til vor personalepolitik har vi desuden udarbejdet en sygepolitik der hjælper medarbejderen til at fastholde sin stilling hos os.


Warning: Use of undefined constant testimonials - assumed 'testimonials' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/top-rengoering.dk/public_html/templates/toprengring/index.php on line 62