miljoe

Erhvervsrengøring

Med over 20 års erfaring har vi et solidt fagligt grundlag og det gør os i stand til at sammensætte den optimale løsning for netop din virksomhed.

Vinduespolering

I skal ikke bekymre jer om jeres vinduer... det gør vi! Med en løbende serviceaftale fra Top-Rengøring slipper I for at administrere vinduespoleringen.

Algebehandling af tag og fliser

Beskyt dit tag, forlæng dets levetid. Algebehandling udføres direkte fra jorden, og sprøjtes op på taget op til
16 meters højde.

Rens af solceller

Vi har specialudstyr til at gøre solpaneler rene. Med særlige aquaanlæg, der laver afkalket vand, lange slanger og rørstykker, kan vi rengøre fra jorden.

Miljø

Vi har central fokus på miljøet og når du anvender os som din rengørings leverandør, så skåner du både miljøet og dine medarbejdere. 

Erfaring

Top-Rengøring en stor virksomhed med mange års erfaring. Vi er godt rustet til alle typer opgaver - store som små.

Samfundssind

Vi sender uddannet personale ansat på dansk overenskomst mellem 3F og Danske Service.

Høj service

Vi er nærværende og lægger stor vægt på en god kundedialog. Vi foretager ofte kvalitetskontrol for at sikre at vi lever op til vores ansvar.

TOP-RENGØRING forstår samfundets stigende krav til beskyttelse af miljøet. Vi ønsker derfor at imødekomme disse krav ved i højere grad, at tage hensyn til miljøet i driften af firmaet.

TOP-RENGØRING har derfor udarbejdet en miljøpolitik, som udtrykker de hensigter vi vil efterleve, udover at overholde relevante love og bestemmelser.

 • TOP-RENGØRING vil gennem miljøstyring sikre at virksomhedens påvirkning af miljøet løbende forbedres og forebygges, hvor dette er både teknisk og økonomisk muligt.
 • TOP-RENGØRING vil anvende miljøvenlige rengøringsprodukter samt microfiber klude/mopper hvor dette er fagligt muligt.
 • TOP-RENGØRING sikrer tydelig vejledning i dosering og brug af alle vore produkter.
  • TOP-RENGØRING vil indgå i en positiv dialog med vore leverandører for at sikre, at vi løbende er holdt ajour med hvilke produkter og udstyr, der er på markedet, samt hvilke miljøfremskridt,
       der sker for at reducere miljøbelastende og skadelige stoffer.
 • TOP-RENGØRING vil uddanne og informere medarbejdere løbende, for derved at sikre opbakning omkring TOP-RENGØRINGS miljøstyring. Medarbejderne skal motiveres til at udvise
      miljøbevidsthed, og der skal fra ledelsens side, bakkes op omkring forslag til miljøforbedringer.
 • TOP-RENGØRING vil arbejde for at fremme et positivt arbejdsmiljø, ved bl.a. at anvende maskiner alle de steder, hvor det er praktisk muligt for derved at skåne vore medarbejdere.
 • TOP-RENGØRING vil gennem en åben og positiv dialog, behandle miljø- spørgsmål, fra alle interessenter. Vores miljøpolitik vil derfor være tilgængelig for alle, som ønsker indsigt heri.

Warning: Use of undefined constant testimonials - assumed 'testimonials' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/top-rengoering.dk/public_html/templates/toprengring/index.php on line 62