kundepolitik

Erhvervsrengøring

Med over 20 års erfaring har vi et solidt fagligt grundlag og det gør os i stand til at sammensætte den optimale løsning for netop din virksomhed.

Vinduespolering

I skal ikke bekymre jer om jeres vinduer... det gør vi! Med en løbende serviceaftale fra Top-Rengøring slipper I for at administrere vinduespoleringen.

Algebehandling af tag og fliser

Beskyt dit tag, forlæng dets levetid. Algebehandling udføres direkte fra jorden, og sprøjtes op på taget op til
16 meters højde.

Rens af solceller

Vi har specialudstyr til at gøre solpaneler rene. Med særlige aquaanlæg, der laver afkalket vand, lange slanger og rørstykker, kan vi rengøre fra jorden.

Miljø

Vi har central fokus på miljøet og når du anvender os som din rengørings leverandør, så skåner du både miljøet og dine medarbejdere. 

Erfaring

Top-Rengøring en stor virksomhed med mange års erfaring. Vi er godt rustet til alle typer opgaver - store som små.

Samfundssind

Vi sender uddannet personale ansat på dansk overenskomst mellem 3F og Danske Service.

Høj service

Vi er nærværende og lægger stor vægt på en god kundedialog. Vi foretager ofte kvalitetskontrol for at sikre at vi lever op til vores ansvar.

Tilfredse kunder er Top-Rengørings største aktiv. Derfor arbejder vi altid på at skabe troværdige og langvarige kundeforhold.

Top-Rengøring sikrer altid den bedste kvalitet gennem tæt samarbejde med alle vore kunder. Vi er nærværende, synlige og altid nemme at få fat på.

Vores medarbejdere er meget serviceorienterede og kvalitetsbevidste. Vi uddanner løbende vores medarbejdere, så de altid har et højt kompetanceniveau.

Indfrielse af kundernes forventninger, er den vigtigste opgave for alle medarbejdere i Top-Rengøring.

Vi sikrer at vore kunder altid får en korrekt betjening, og er tilfredse med de indgåede aftaler.

Kundebesøg og kvalitetskontrol aftales med kunden, for at sikre kundens tilfredshed.

Top-Rengøring er altid åben for dialog, og vi forholder os konstruktivt til forslag til forbedringer og samarbejde.


Warning: Use of undefined constant testimonials - assumed 'testimonials' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/top-rengoering.dk/public_html/templates/toprengring/index.php on line 62